Shopping Cart

Departamentul IT&Mass-Media

Irina Boico

Șef Departamentul IT&Mass-Media

Departamentul IT&Mass-Media

  • promovarea imaginii ASRM atât în mediul extern, cât şi în mediul intern, al USMF “N. Testemițanu”
  • Compune și elaborează atât textele necesare pentru promovarea scrisă şi online folosind în acest scop rețelele de socializare inclusiv pagina de Facebook și Instagram a Asociației ca instrumente de baza
  • compune și elaborează imaginea vizuală a tuturor evenimentelor şi proiectelor ASRM

Departamentul IT și MassMedia are ca obiect general de activitate promovarea imaginii ASRM atât în mediul extern, cât şi în mediul intern, al USMF “N. Testemițanu”, fiind “oglinda Asociaţiei Studenţilor și Rezidenților în Medicina   ”.

Departamentul IT și MassMedia compune și elaborează atât textele necesare pentru promovarea scrisă şi online folosind in acest scop rețelele de socializare inclusiv pagina de Facebook si Instagram a Asociatiei ca instrumente de baza, cât şi imaginea vizuală a tuturor evenimentelor şi proiectelor ASRM, fiind responsabil de strategia de promovare, anunțarea și mediatizarea a acestora.

Pe parcursul existenței sale departamentul și-a adus aportul la astfel de evenimente  precum: Congresului Internațional pentru Studenți și Tineri Medici ”MedEspera”, Gala Laureaților, Maratonul consacrat celor 75 de ani ai USMF, Med Training-uri organizate în cadrul Asociației.

Membrii acestui department pot beneficia de anturajul unei echipe tinere și  prospere  ghidare si sustinere în dezvoltarea abilitatilor în digital marketing ( redactarea  și elaborarea textelor, pozelor, publicatiilor prin intermediul aplicațiilor specializate)

Dacă te-ai regăsit în cele de mai sus, este întotdeauna binevenit să te alături acestui inovator department.