Shopping Cart

Departamentul Cultură

Otilia Gulii

Șef Departamentul Relații Externe

Departamentul Cultură

  • organizarea de nivel a unor activități extracurriculare de excepție precum balul bobocilor, TVC, Gala Studenților Laureați, MedParty  și alte evenimente  din cadrul USMF
  • atragerea atenției SOCIETĂȚII asupra unor probleme sociale , etice și morale de talie internațională
  • organizarea flashmob-uri și spoturilor publicitare

Reprezinta partea frumoasa a vietii de student. Prin activitatea  sa acesta demonstrează ca sa fii un student medicinist presupune mai mult decât performanțe academice, nopți nedormite și seriozitate la  maxim .

Sa fii medicinist înseamnă sa  dai dovada de creativitate , ingeniozitate și talent , calități indispensabile pentru organizarea de nivel a unor activități extracurriculare de excepție   precum balul bobocilor, TVC, Gala Studenților Laureați, MedParty,  si alte evenimente  din cadrul USMF.

Prin spiritul lor de artiști , membrii acestui department își asumă responsabilitatea unui viitor medic de a atrage atenția SOCIETĂȚII  asupra unor probleme sociale , etice și morale de talie internațională. În acest scop au fost organizate flashmob-uri și spoturi publicitare cu ocazia  zilelor consacrate  bolilor precum Diabetul zaharat , cancer ,HIV/Sida și luptei împotriva violenței .

Dacă vrei sa iti traiesti cei 6 ani de studenție în  culori aprinse , atmosfera de sărbătoare și ritm de dans atunci locul tău este AICI !